DE KEUKENCOACH

De weg kwijt in je keuken?

Vind jij soms ook je draai niet meer in je eigen keuken? Slaag je er door een druk weekschema niet in om elke dag een gezonde, lekkere en evenwichtige maaltijd op tafel te toveren? Om nog maar te zwijgen over de chaos in je voorraadkast, groenten waar je je geen weg mee weet en een paar onuitstaanbaar moeilijke eters onder je hoede. 

Genoeg is genoeg! Hulp vragen is geen schande maar een teken van zelfzorg en biedt je weer dat sprankeltje hoop dat het anders kan. Want dat kan het. Tijd voor een date met de keukencoach!

Een keuken zonder stress

Een week lang ga ik met jou aan de slag. Samen analyseren we je eet- en leefgewoontes, leggen we een slimme voorraadkast aan en stellen een weekmenu op waarvoor je ‘s avonds nooit langer dan een half uur achter het vuur hoeft te staan -tenzij je dat zelf wil natuurlijk. Je maakt kennis met de basisprincipes van improvisatiekoken, seizoenskoken én budgetkoken. Want ja dat kan: Lekker en gezond eten zonder berooid achter te blijven aan het eind van de maand. Voordelen genoeg dus. Grijp je kans en ban de stress voorgoed uit je keuken -en ongetwijfeld uit nog heel wat andere plaatsen.

Honger naar meer?
Stuur vrijblijvend een mailtje naar leentjekookt@gmail.com voor alle info! 

28935655-dead-4019-8157-557de4c687a8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: